top of page
  • Εικόνα συγγραφέαEtairies stoiximaton

Οι Καλύτερες αγορές στοιχημάτων ποδοσφαίρου για αρχάριους


Αγορές στοιχημάτων

Αν είστε νέοι στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, οι επιλογές των αγορών και η ορολογία που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι μπερδεμένες. Στο στοίχημα το αγαπημένο μας παιχνίδι είναι το ποία ομάδα θα κερδίσει ή ποιο θα είναι το τελικό σκορ. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι bookmakers μπορούν τώρα να προσφέρουν εκατοντάδες αγορές σε έναν μόνο αγώνα και πολλά άλλα αν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε σε αυτό το παιχνίδι.


Για τον αρχάριο, αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση, αλλά δεν είναι ανάγκη να παραιτηθείτε. Με την εκμάθηση μερικών βασικών αγορών, σύντομα θα αρχίσετε να μαθαίνετε πώς λειτουργεί όλη η διαδικασία στοιχημάτων, από την ανάγνωση των αποδόσεων μέχρι την τοποθέτηση του στοιχήματος σας.


Για να γίνετε ένας επιτυχημένος παίκτης ποδοσφαίρου στο στοίχημα, πρέπει να ελέγξετε ορισμένες περιοχές του παιχνιδιού. Μερικοί έμπειροι παίκτες στοιχηματίζουν μόνο σε μερικές αγορές όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για τη συγκεκριμένη περιοχή. Αν προσπαθήσετε να κατακτήσετε πολλές αγορές, μπορεί να κατακλυστείτε και αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει τις πιθανότητές σας να εντοπίσετε αυτά τα στοιχήματα αξίας.


Ορισμένες αγορές που είναι καλές για αρχάριους είναι:


Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν δηλαδή γκολ γκολ

Γιατί είναι αυτές οι αγορές καλές; Πρώτα απ 'όλα, το στοίχημα αφορά τα στατιστικά στοιχεία και οι αγορές αυτές είναι από τις πιο εύκολες στην ανάλυση στατιστικών στοιχείων. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες διαθέσιμες σήμερα, η εύρεση τάσεων στις αγορές αυτές θα μπορεί να είναι απλές για έναν αρχάριο.


Για παράδειγμα, μια γρήγορη ματιά σε ορισμένα στατιστικά στοιχεία της 2ας Μαρτίου 2018 θα είχαμε ανακαλύψει ότι οι τελευταίοι 14 αγώνες που αφορούσαν την ομάδα Guangzhou Evergrande έγιναν με πάνω από τρία γκολ, δηλαδή Over 2.5 Goals. Και ότι γκολ γκολ έχει σημειώσει στους τελευταίους εννέα αγώνες που αφορούσαν την Αγγλία League One, η ομάδα Σκάνθορπ.

Αυτά είναι τα στατιστικά στοιχεία που πρέπει να ψάχνουν οι αρχάριοι.


Αγορές στο στοίχημα

Φυσικά, μόλις ανακαλυφθεί μια τέτοια στατιστική τάση, πρέπει να εξετάσετε τον επόμενο αγώνα, να αξιολογήσετε την άλλη ομάδα και να αποφασίσετε εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι, ότι το αποτέλεσμα δεν θα εμφανιστεί ξανά. Παρακολουθώντας τις πιο πρόσφατες σελίδες ειδήσεων ποδοσφαίρου, μπορείτε να μάθετε για τραυματισμούς, διευθυντικές αλλαγές και άλλους παράγοντες που συμβάλλουν στην εξάλειψη της τάσης.


Μόλις καταφέρετε να αντιμετωπίσετε αυτές τις βασικές αγορές, θα συνειδητοποιήσετε ότι σας δίνουν ευκαιρίες να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια που διαφορετικά θα θέλατε να αποφύγετε, όπως οι αγώνες όπου η τιμή του φαβορί είναι πολύ μικρή για να προσφέρει οποιαδήποτε αξία. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να συνδυάζετε αυτά τα στοιχήματα με στοιχήματα για τα αποτελέσματα των αγώνων. Για παράδειγμα, πολλοί bookmakers προσφέρουν μια αγορά με συνδυασμό τελικού αποτελέσματος και σύνολο γκολ ή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


Έτσι, ακόμα κι αν μια ομάδα τρέχει σαν φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος όπως η Μάντσεστερ Σίτι την σεζόν 2017/2018, μπορείτε ακόμα να ποντάρετε στους αγώνες τους βρίσκοντας τάσεις σε ορισμένες αγορές. Αλλά φυσικά, αυτό είναι μόνο η αρχή, μπορείτε να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν καλύτερες αγορές για να εξερευνήσετε και να προχωρήσετε σε νέες αγορές.


Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε την καμπύλη μάθησης σας σε μια διαχειρίσιμη τροχιά.

44 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page